Veiligheid


Veiligheid:

Fetish Events doet haar uiterste best om de veiligheid van haar bezoekers te waarborgen. Er zijn alleen bepaalde voorzorgsmaatregelen die we met zijn allen in acht moeten nemen om een positief en onvergetelijk event neer te kunnen zetten. Ten alle tijden moeten de regels en mededelingen van de staff en het medisch personeel opgevolgd worden. Wanneer blijkt dat deze regels niet nageleefd worden, zullen we helaas je moeten verwijderen van ons event… Bij elk event is er een goed uitgeruste EHBO aanwezig. Dit betekent niet dat je zelf niet meer op jouw veiligheid en gezondheid hoeft te letten. Fetish Events stelt hoge eisen aan het creëren en onderhouden van een veilig event, maar we verwachten ook verantwoord gedrag van jou. Samen maken we er een te gek event van! Hieronder hebben we een aantal belangrijke reminders als je naar event van ons komt.


Hydratatie en voedsel:
Wist je dat je lichaam voor 65% uit water bestaat? Dit betekent dus dat je jezelf goed moet hydrateren. Op onze events is er genoeg mogelijkheid tot het nuttigen van drankjes. Wij raden aan ieder uur een glas water tot je te nemen. Drink je te weinig? Dan riskeer je uitdroging en daar wordt niemand vrolijk van. Zorg ook dat je goed hebt gegeten. Neem niet een al te zware maaltijd, maar zorg wel voor genoeg voedingsstoffen zodat jouw lichaam genoeg brandstof heeft voor de avond.


Kleding:
Sommige events hebben een dresscode. Probeer je hier zo goed mogelijk aan te houden. Het zou natuurlijk een beetje gek zijn als iedereen in smoking komt en jij in een skipak! Al trek je hiermee wel geheid de aandacht! 😉
Voorkom oververhitting van het lichaam door kleding te dragen die lucht door laat. Vooral bij bijvoorbeeld latex is extra aandacht geboden.
Zorg er ook voor dat je iets warms hebt om aan te trekken als je ons event verlaat. De buitentemperatuur is vaak aanzienlijk lager dan op het event. Daarnaast komt je lichaam in ruststand en kan het wel wat warmte gebruiken om spierpijn te voorkomen.


Muziek:
Harde muziek kan uw gehoor beschadigen. Je zou ervoor kunnen kiezen om oordopjes te dragen op events waar harde muziek gedraaid wordt. Ga niet direct voor de boxen staan.


Ontmoetingspunt:
Zorg dat je voor dat je het event betreedt, hebt afgesproken waar je elkaar weer ontmoet mocht je elkaar uit het oog verliezen. Mobiele telefoons zijn niet altijd toegestaan.


Safe seks:
Gebruik altijd een condoom! Voorkom de verspreiding van overdraagbare aandoeningen, ziektes of zelfs ongewenste zwangerschappen!

Condooms zijn (tegen een schappelijke prijs) verkrijgbaar op het event.


Drugs en/of alcohol:
Drugs zijn nooit toegestaan op onze events en wij kunnen hier op controleren. Wanneer wij jou betrappen op het bezitten of nemen van drugs, zullen we je helaas moeten verwijderen van het event. Het ligt aan het event of er alcohol geschonken wordt. Geniet, maar drink met mate. Wij vinden veiligheid het belangrijkste, dus als je teveel onder invloed bent en/of andere bezoekers hebben last van je,

dan helpen we je graag door een taxi voor je te bellen (uiteraard op je eigen kosten).


Leeftijd:
Al onze events zijn 18+. Wanneer wij twijfelen aan jouw leeftijd, willen we graag even je ID checken.
Bij thema avonden kan het zijn dat we een leeftijdsgrens hebben ingesteld. Houd dit even in de gaten.